Тихановська дякує Україні, США, Британії та ЄС за нові санкції проти Лукашенка

Тихановська дякує Україні, США, Британії та ЄС за нові санкції проти Лукашенка
Світлана Тихановська на Раді закордонних справ ЄС у Люксембурзі
t.me/tsikhanouskaya/

Тихановська мала бесіду з 15 міністрами закордонних справ ЄС

Перебуваючи з візитом у Люксембурзі, визнана світом в статусі законно обраної глави білоруської держави Світлана Тихановська 21 червня 2021 року поспілкувалася з 15 міністрами закордонних справ ЄС – і вони запевнили її в єдності з білоруського питання, передає її пресслужба.

Тихановська, своєю чергою, зауважила ту «небувалу єдність», з якою міжнародна спільнота, а саме Україна, США, Канада, Велика Британія і Європейський Союз, підтримали новий антилукашенківський пакет економічних санкцій, йдеться у повідомленні офіційного телеграм-каналу політикині.

«Увесь демократичний світ проявив небувалу єдність. Це важливий сигнал, що білоруси - не одні.

Це також важливий сигнал усім посібникам режиму – що безкарності більше не існує.

У Білорусі тепер багато друзів по всьому світу, вони готові стояти за нас, за наших студентів і правозахисників, за наших лікарів і робітників, політв'язнів і журналістів», – сказала Світлана Тихановська.

«Я впевнена, спільними зусиллями ми залишимо режим в минулому - щоб наблизити майбутнє, в якому всі наші близькі повертаються додому і ми разом голосуємо на нових виборах. Ми заслужили цю свободу, цю перемогу і цю нову Білорусь», – підсумувала опозиціонерка.

Нагадаємо, Греція судитиметься з Білоруссю через викрадення літака Ryanair, серед пасажирів якого перебував журналіст Роман Протасевич. Як заявляє грецька сторона, йдеться про кримінальну відповідальність осіб, причетних до цього злочину.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: