Туристичний авіаколапс: понад 200 українців не можуть вилетіли з Хургади

Туристичний авіаколапс: понад 200 українців не можуть вилетіли з Хургади
Літак з відпочивальниками мав вилетіти у суботу о 7:20 ранку
Фото: ТСН

Відпочивальникам пообіцяли у неділю о 7 ранку забрати до аеропорту і о 10 ранку літак має вилетіти до Львова

Більше 200 українських відпочивальників застрягли у єгипетському курортному місті Хургада. Вони не можуть вилетіти до Львова з ранку 28 липня. Літак обіцяють на ранок неділі.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на одна із туристок Тетяну.

За її словами, літак з відпочивальниками мав вилетіти у суботу о 7:20 ранку за місцевим часом (8:20 за Києвом), але авіалайнер зламався.

«Нам сказали, що здулося колесо і воно потребує заміни. Його пообіцяли привезти з Києва, але літак з Києва також не прилетів. Нас протримали в літаку годину, пізніше сказали виходити і забирати свої речі. Дві години тримали без води, без їжі у багажному відділенні аеропорту, потім люди підняли скандал і нас відвезли у готель», - розповіла Тетяна.

Відпочивальниця каже, що застряглих туристів лише раз погодували і пообіцяли на 11-у годину відвезти до аеропорту. У зазначений час пасажири літака зібралися у вестибюлі готелю, але за ними ніхто не приїхав.

«Нам сказали, що незрозуміло, коли буде літак – завтра чи післязавтра. Ми дзвонили у посольство, на гарячу лінію туроператора Join Up!, але відповіді нема… 220 людей, багато вагітних, дітей. Ми просто мучимося! Сидимо у вестибюлі – хто на підлозі, хто де. Без води, без грошей, бо вже кінець відпочинку», - розповідає Тетяна.

У прес-службі Join Up! виданню підтвердили проблеми із затримкою рейсу.

«Рейс затримано з причини пробиття шасі у літаку, відповідно, це займає багато часу, щоб замінити колесо, усунути цю технічну несправність. Туристам було надано проживання і харчування», - повідомили у компанії.

Пізніше туристка Тетяна повідомила: «З’явився представник Join up! та надав два автобуси на розселення людей в сусідній готель. Частину нас (тих, хто з дітьми) поселять наразі в «Олд Пелес».

Відпочивальникам пообіцяли у неділю о 7-й ранку забрати до аеропорту і о 10-й ранку літак має вилетіти до Львова.

«Ми не дуже віримо у обіцянки (їх сьогодні теж було багато)... Кажуть, що вночі привезуть запасне колесо до шасі і двох інженерів з Києва, які будуть його лагодити...», - зазначила Тетяна.

Нагадаємо, 26 липня в аеропорту «Львів» повідомили про затримку чотирьох рейсів з Єгипту.

23 липня український лоукостер SkyUp скасував деякі рейси з Єгипту до Львова і в зворотному напрямку.

Раніше повідомлялося, що група українських туристів застрягла в аеропорту Барселони через затримку рейсу до Києва через технічні причини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: