У Дніпрі люди Краснова напали на комунальників і журналістів - мер

У Дніпрі люди Краснова напали на комунальників і журналістів - мер

Це не перша подія за участю соратників Загіда Краснова

Молодики одного з кандидатів в депутати Верховної Ради України разом з сином Загіда Краснова вчинили напад на комунальників та представників ЗМІ. Про це на своїй сторінці в Facebook написав мер Дніпра Борис Філатов.
«Група спортсменів на чолі з депутатом міської ради Русланом Красновим, сином іншого депутата міськради і кандидатом в депутати у Верховну Раду Загіда Краснова, погрожуючи фізичною розправою бейсбольними битами, напала на комунальників і журналістів, - написав міський голова. - Останні ретирувалися з місця події і знімали здалеку, як тітушки вантажать біти в чорні джипи ».
Жителі міста неодноразово скаржилися до виконкому міської ради, що відвідувачі кафе паркують свої автомобілі в пішохідній зоні і перешкоджають відпочинку громадян. Комунальними службами було прийнято рішення підняти бордюри, щоб перешкодити проїзду транспорту на тротуар і розширити клумби з зеленими насадженнями. Інцидент стався неподалік від ресторану «Ріо»
Нагадаємо, що це не перша подія за участю соратників Загіда Краснова. Декількома днями раніше широкого розголосу набула витівка депутата ради Соборного району від «Опозиційного блоку» Олександра Заманського. Він разом зі своєю дружиною збив з ніг жінку похилого віку, а потім разом з своєю дружиною зіпсував продукти, які вона несла з базару.
«Опозиційний блок» відкрито заявляє про свою підтримку Загіда Краснова. Його передвиборний штаб неодноразово помічений в поширенні листівок та іншої агітпродукціі від імені інших кандидатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: