У Дніпрі поліцейська собака допомогла виявити нарколабораторію

У Дніпрі поліцейська собака допомогла виявити нарколабораторію
У Дніпрі поліцейські затримали групу наркозбувачів
Фото: Нацполіція

Виготовлення і збутом наркотиків займались місцеві жителі — двоє чоловіків та жінка

У Дніпрі поліцейські затримали двох чоловіків та жінку, які займались виготовленням та збутом наркотичних речовин. Відшукати зловмисників допомогла службова собака Ніка.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровщини.

Поліцейські провели 5 санкціонованих обшуків із залученням кінолога та собаки Ніки: під час слідчих дій правоохоронці виявили 1,5 тисячі пігулок, що містять «псевдоефедрин», метамфетамін та марихуану, розфасовані у сліп-пакети, медичні шприци з речовиною «первітин», пакети та пляшки з прекурсорами.

Крім цього, поліцейські вилучили обладнання для виготовлення метамфетаміну, а також гроші, підробні документи, 2 гранати та револьвер.

Поліцейські встановили, що виготовлення і збутом наркотиків займались місцеві жителі — двоє чоловіків та жінка. Один із затриманих вже був раніше засуджений за злочини, пов’язані з наркотиками.

Оплату за наркотичні речовини зловмисники приймали за допомогою банківських карток.

Поліцейські також з'ясували, що зловминсики організували «притон» — одну з квартир надавали місцевим наркозалежним для вживання речовин.

Зловмисників затримали, їм повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за іншими статтями.

Чоловікам обрані запобіжні заходи у виді тримання під вартою, їх співучасниця поміщена під домашній арешт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: