У «Главкомі» презентація звіту за результатами моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини

У «Главкомі» презентація звіту за результатами моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини

Учасники прес-конференції представлять результати моніторингу виконання Національної стратегії в сфері прав людини та плану дій з її реалізації за перше півріччя 2016 року

Сьогодні, 22 вересня, об 11:00 в інформаційному агентстві «Главком» відбудеться прес-конференція на тему «Презентація звіту за результатами моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини (ІІ квартал 2016 року)».
Запрошені гості: Михайло Чаплига, представник уповноваженого ВРУ з питань зв'язків із громадськістю та інформаційних технологій; Аркадій Бущенко, виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини, адвокат, правозахисник; Ольга Гвоздьова, координатор з розвиту «Донбас SOS».
Учасники прес-конференції представлять результати моніторингу виконання Національної стратегії в сфері прав людини та плану дій з її реалізації за перше півріччя 2016 року, визначать тенденції співпраці та сприйняття рекомендацій громадськості органами влади під час реалізації плану дій. А також експерти нададуть коментарі щодо оцінки виконаних заходів на основі поданої інформації у звітах у співвідношенні з реальним станом ситуації.
Дивіться пряму трансляцію прес-конференції:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: