У Магнітогорську поруч із підірваним будинком вибухнула маршрутка: є загиблі

У Магнітогорську поруч із підірваним будинком вибухнула маршрутка: є загиблі
У Магнітогорську вибухнула маршрутка

В результаті вибуху загинули три людини

У російському Магнітогорську поруч із будинком, у якому від вибуху газу обвалився під’їзд, вибухнула маршрутка. В результаті загинули три людини.

Про це повідомляє телеканал «Дождь».

За даними поліції, вибух стався через несправність газового обладнення. Водночас деякі ЗМІ повідомляють, що інцидент стався під час затримання ймовірних терористів.

В управлінні Міністерства з надзвичайних ситуацій у Челябінській області заявили, що «можливо мав місце злочин», тому на місці події працюють силовики.

Як повідомляє ТАСС, внаслідок вибуху автобусу загинули троє людей. На місці події працюють оперативно-слідча група та співробітники ФСБ.

Згідно з офіційними даними місцевого МВС, вибух стався через несправність газового обладнання.

Видання Readovka опублікувало відео, на якому можна побачити, що «Газель» спочатку загорілась, а потім вже вибухнула.

Водночас видання Znak.com и «74.ru» повідомляють з посиланням на власні джерела, що вибух стався під час затримання ймовірних терористів.

В управлінні МНС по Челябінській області повідомили, що інформація про подію уточнюється.

«Можливо, там стався злочин, працюють силовики», - сказали у відомстві.

«Говорить Москва» з посиланням на очевидців повідомляє, що перед вибухом в маршрутці «були чутні постріли». Інші свідки події стверджують, що там вибухнув газовий балон.

За даними ЗМІ, правоохоронці встановили, що вибух у багатоповерхівці стався в квартирі громадянина Таджикистану, де виявили сліди гексогену.

Джерела стверджують, що загалом йдеться про чотирьох ймовірних терористів: трьох з них убили ввечері 1 січня в маршрутці «Газель», яка згодом і вибухнула. Одному зі зловмисників вдалося втекти.

Видання «74.ru» також стверджує, що факт стрілянини силовиків по маршрутці підтвердили очевидці.

Нагадаємо, в ніч на 31 грудня місті Магнітогорськ в Росії стався вибух у житловому будинку, внаслідок чого обвалився під'їзд 10-поверхового житлового будинку. Попередньо причиною вибуху називають витік газу.

В результаті обвалився сьомий під'їзд - з третього по десятий поверхи, пошкоджено 48 квартир.

Повідомляється про загибель 5 людей. Доля 37 людей залишається невідомою. Також відомо, що серед зниклих безвісти - уродженка Хмельницької області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: