У Радковського стріляли з пістолета Марголіна – правоохоронці

У Радковського стріляли з пістолета Марголіна – правоохоронці
Олег Радковський у лікарні
фото: Думская

Кілери зробили чотири постріли в спину депутату

У першого заступника голови Одеської облради Олега Радковського стріляли з самозарядного малокаліберного пістолета системи Марголіна.  Про це пише «Думская» із посиланням на правоохоронців Одеси.

«Була група на машині. Вони чекали політика дві години біля ресторану. Стріляли через вікно автомобіля з пістолета Марголіна калібру 5,6 мм - таку зброю нерідко використовують кілери. Але вбивати явно не хотіли, це було залякування», - каже наш співрозмовник.

Кілери зробили чотири постріли в спину депутату. У Радковського - поранення руки, ноги і хребта в районі попереку. Кулю з хребта лікарі витягти не змогли. Зараз політик перебуває в лікарні під цілодобовою охороною.

Партія «Батьківщина», членом якої є потерпілий, зробила заяву, зв'язавши замах з політичною діяльністю Радковського і з наближенням виборів в об'єднаних територіальних громадах.

За словами радника начальника ГУНП Руслана Форостяка, слідство схиляється до думки, що замах не було пов'язано з політичною діяльністю Радковського.

Як повідомляв «Главком», у середу ввечері у центрі Одеси стався замах на першого заступника голови Одеської облради, колишнього нардепа від «Батьківщини» Олега Радковського.

За інформацією ЗМІ, чиновник отримав три вогнепальні поранення в ногу, руку і поперек.

За фактом замаху на вбивство Радковського порушено кримінальну справу. Чиновнику забепечили цілодобову охорону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: