У страшній аварії в столиці загинув співробітник Управління держохорони

У страшній аварії в столиці загинув співробітник Управління держохорони

Водій автомобіля Chevrolet Aveo скоїв зіткнення з мотоциклом Kawasaki, внаслідок чого байкер загинув

У ДТП, яка сталася сьогодні вночі у Києві за участю автомобіля Chevrolet Aveo і мотоцикла Kawasaki, загинув співробітник Управління державної охорони.

«Водій автомобіля Chevrolet Aveo навпроти будинку 33 на Столичному шосе скоїв зіткнення з мотоциклом Kawasaki, внаслідок чого останній (байкер) від отриманих травм загинув на місці», - сказала в коментарі УНІАН речниця столичної поліції Оксана Блищик.

«Водій автомобіля – 1974 року народження, водій мотоцикла – 1979 року народження, обидва місцеві жителі», - додала вона.

У свою чергу, в прес-службі Управління державної охорони України (УДО) зауважили, що загиблий – співробітник УДО, але спростували інформацію про те, що він колишній охоронець Президента України Петра Порошенка. «Так, справді, загиблий - наш співробітник, але він ніколи не був в охороні президента…, дуже позитивні характеристики мав, світла людина, хороший був співробітник», - заявили у прес-службі УДО.

Як повідомлялося, мотоцикліст рухався з Києва в напрямку міста Обухів, як раптом із другорядної дороги виїхав таксист на Chevrolet Aveo. Виконуючи поворот наліво, в напрямку центру міста, він перегородив дорогу байкеру. 

Після зіткнення мотоцикл залишився лежати на асфальті, а легковик продовжив рух, перетнув дорогу і вилетів у кювет. У результаті ДТП 38-річний байкер зазнав травм, несумісних з життям, і помер до приїзду лікарів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: