У Трампа «закінчилося терпіння» щодо режиму КНДР

У Трампа «закінчилося терпіння» щодо режиму КНДР
Президент США Дональд Трамп

«Перед Америкою постала загроза «безрозсудного та жорстокого режиму» Пхеньяна», - зазначив Трамп

Президент США Дональд Трамп вважає, що настав час діяти більш рішуче щодо уряду Північної Кореї, який продовжує програми розробки ядерної зброї й балістичних ракет та нехтує рішеннями Ради Безпеки ООН.

На цьому він наголосив під час спільної прес-конференції з президентом Південної Кореї в Білому домі.

«Ера стратегічного терпіння щодо північнокорейського режиму зазнала невдачі – багато років вона була невдалою – і, чесно кажучи, це терпіння закінчилося», - заявив президент США.

При цьому він підкреслив, що перед Америкою постала загроза «безрозсудного та жорстокого режиму» Пхеньяна, що не має жодного відношення до безпеки свого народу та сусідів і не поважає людського життя.

«Програми розробки ядерної зброї та балістичних ракет цього режиму вимагають рішучої відповіді», - наголосив американський президент. Водночас він не зазначив, до яких «рішучих» дій готові вдатися Сполучені Штати.

При цьому він закликав впливові країни Азіатсько-Тихоокеанського регіону, до яких входить передусім Китай, запровадити санкції проти уряду КНДР. 

Варто зазначити, нещодавно США оголосили про введення санкцій проти фізичних та юридичних осіб Китайської Народної Республіки, залучених до незаконних фінансових та інших оборудок з режимом Північної Кореї в порушення резолюцій Ради Безпеки ООН.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: