У «Главкомі» прес-конференція: «Постмайданна Україна: співпраця зі спецслужбами авторитарних країн триває?»

У «Главкомі» прес-конференція: «Постмайданна Україна: співпраця зі спецслужбами авторитарних країн триває?»

Як Україна продовжує співпрацювати зі спецслужбами авторитарних режимів, які намагаються використати її для переслідування власних громадян

Сьогодні, 13 травня, о 12:30 в інформаційному агентстві «Главком» відбудеться прес-конференція на тему: «Постмайданна Україна: співпраця зі спецслужбами авторитарних країн триває?».
Запрошені гості: Аловсат Алієв, правозахисник (Азербайджан); Дмитро Моргун, адвокат; Олександра Матвійчук, правозахисниця, голова правління ГО «Центр громадянських свобод».
Учасники прес-конференції говоритимуть про те, як Україна продовжує співпрацювати зі спецслужбами авторитарних режимів, які намагаються використати її для переслідування власних громадян – опозиційних політиків, журналістів, громадських активістів. На цей раз державні органи просто вийшли за межі можливого. Ідеться про незаконний арешт та 20 днів утримання за ґратами азербайджанського правозахисника Аловсата Алієва, який має статус біженця в Німеччині. Про ноту німецького уряду, як реагують прикордонники на офіційні документи за міжнародними договорами, чому українське СІЗО гірше за місця несвободи авторитарного режиму.
Дивіться пряму трансляцію прес-конференції:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: