В Івано-Франківську пропонують освятити стадіон після концерту Винника

В Івано-Франківську пропонують освятити стадіон після концерту Винника
Олег Винник
Фото: З відкритих джерел

Автор петиції стверджує, що у текстах своїх пісень Винник пропагує розпусту та алкоголізм

У неділю, 24 червня, стало відомо, що в мережі з’явилася іронічна петиція з проханням до міської влади Івано-Франківська освятити місцевий стадіон «Рух» після концерту Олега Винника.

Автором петиції є письменник Остап Українець, який на своїй сторінці у Facebook, ймовірно саркастично, закликав українців долучитися до ініціативи.

Як стверджується у петиції, автор дослідив тексти пісень Винника і не знайшов у них жодної художньої вартості. Проте в очі втрапила явна пропаганда гріховності та розпусти.

«На концерті могли бути малі діти, не кажучи вже про мешканців навколишніх будинків, які змушені були слухати пропаганду алкоголізму (мне не все равно с кем ты пьешь вино), розпусних фантазій (ты летала в чьих-то сладких снах), зради (Ах, как жесток обман, У тебя с другим роман), антихристиянства (ошибочное мнение: «Человек - от части Бог») тощо. На концерті також були заміжні жінки, у яких під час виконання артистом деяких пісень могли виникати гріховні думки, які згубно впливають на суспільну мораль. Зауважимо також, що більшість пісень, попри бойові дії на Сході України, виконувалися російською мовою», - йдеться у петиції.

Концерт відбувся 23 червня, на стадіоні «Рух». Автори просять міську владу провести нараду з представниками церков, старійшинами міста і освятити стадіон. Для розгляду петиції необхідно набрати 207 голосів. Ознайомитися з петицією можна за посиланням.

Нагадаємо, 15 червня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що доручив освятити одну з локацій фестивалю Porto Franko після виступу гурту «Хамерман Знищує Віруси». Марцінківа обурила форма співаків, які виступали майже оголені.

Поліція Івано-Франківщини проводить розслідування справи за фактом виступу гурту «Хамерман Знищує Віруси» під час фестивалю «Порто Франко», який викликав значний резонанс серед прикарпатців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: