В ЄС сподіваються, що санкції змусять Росію піти з Донеччини і Луганщини

В ЄС сподіваються, що санкції змусять Росію піти з Донеччини і Луганщини
Посол ЄС в Україні Хюг Мінгареллі

В ЄС вважають, що санкції поїдають російську економіку

Євросоюз налаштований продовжувати санкції проти Росії доти, поки не будуть виконані Мінські угоди. Про це в інтерв’ю «Главкому» сказав посол ЄС в Україні Хюг Мінгареллі.

«На нашу думку, санкції поїдають російську економіку, вони призвели до погіршення стандартів життя в РФ. Саме тому ми налаштовані продовжувати ці санкції до того часу, поки не будуть виконані Мінські угоди», - зазначив він.

За його словами, в ЄС розраховують, що санкції змусять Росію поступово вийти з деяких районів Луганської і Донецької областей. «Також ми сподіваємося, що санкції допомагають запобігти подальшій російській агресії», - додав Мінгареллі.

Він пояснив, що санкції були запроваджені для здійснення негативного впливу на економіку Росії й, відповідно, збільшення ціни вторгнення в Україну для Росії. «Санкції спрямовані на те, щоб ця ціна стала занадто високою для загарбницьких дій РФ», - зазначив посол ЄС в Україні.

Як повідомлялося, голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов заявив, що Кремль не буде змінювати свою політику щодо України і Сирії через застосовувані Євросоюзом і США санкцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: