В Одесі люди у балаклавах спробували захопити військовий об’єкт

В Одесі люди у балаклавах спробували захопити військовий об’єкт
Шкільний аеродром в Одесі, де стався інцидент
Фото: dumskaya.net

Люди в балаклавах частково демонтували огорожу військової частини, військові готові захищати свій об’єкт

В Одесі близько 08:45 близько 40 осіб у балаклавах спробували здійснити рейдерське захоплення частини території військового об'єкту, який є власністю Міністерства оборони України. Про це повідомив начальник прес-центру командування Повітряних сил ЗСУ Роман Юрчило в коментарі телеканалу «112 Україна».

За словами Юрчила, рейдери позиціонують себе як представники Торгово-розважального центру City Center. Люди в балаклавах частково демонтували огорожу військової частини А3571 та вивезли військове майно.

На місці події працює військова служба правопорядку і військова прокуратура Південного регіону України, представники повітряного командування «Південь» Повітряних сил Збройних сил України.

«Про цих людей поки нічого невідомо. Зараз була розмова військового юриста служби правопорядку, який сказав, що ніяких документів у цієї організації немає на будь-які дії на території цього об'єкту. Поки захоплення об'єкта зупинено, йде з'ясування обставин. Ця земля є землею Міністерства оборони України. На цій землі містяться військові об'єкти повітряних сил, тому, безсумнівно, ми будемо захищати свій об'єкт», - заявив Юрчило.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: