В Україні майже одночасно «замінували» вісім аеропортів

В Україні майже одночасно «замінували» вісім аеропортів

В більшості випадків повідомляється про замінований автомобіль на території літовища

Хвиля дзвінків про замінування кількох аеропортів прокотилась Україною буквально упродовж години. Про це повідомляє Depo.

У Вінниці про замінування поліцію повідомили об 11:36. Невідомий чоловік залишив інформацію про можливий вибух, подзвонивши на стаціонарний номер аеропорту.

Людей евакуювали з приміщення аеропорту. Тим часом, пасажирів літака, що прибув з Шарм-ель-Шейху не випускали з борту допоки не пересвідчилися у відсутності загрози.

Обстеживши протягом години приміщення аеропорту, спеціалісти небезпечних вибухових предметів та пристроїв не виявили. Нараз робота аеропорту відновлена.

Пізніше стало відомо про «замінування» одеського аеропорту.

Близько години тому до поліції надійшла інформація від служби авіаційної безпеки про те, що на території міжнародного аеропорту «Ужгород» знаходиться замінований автомобіль чорного кольору. 

Окрім  Вінниці, Ужгорода та Одеси, подібні повідомлення про замінування надійшли до аеропортів Чернівців, Івано-Франківська, Херсону, Дніпра, Запоріжжя та Харкова. В усіх випадках невідомі зазначали, що вибухівка закладена у автомобілі, припаркованому поруч з будівлею аеровокзалу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: