Ватажки «ДНР» відправляють «правоохоронців» воювати на передову

Ватажки «ДНР» відправляють «правоохоронців» воювати на передову

Через гостру нестачу бойовиків для участі в бойових діях направляють співробітників «правоохоронних органів ДНР»

Ватажки «ДНР» наказали залучати співробітників так званих правоохоронних органів псевдореспубліки до участі в бойових діях. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Ватажки «ДНР» віддали вказівку керівництву «МВС ДНР» виділяти в розпорядження командування «1-го АК ДНР» для участі в бойових діях співробітників «правоохоронних органів ДНР» (карний розшук, дільничні інспектори, «Беркут»)», - йдеться в повідомленні.

За інформацією «ІС», дане рішення обумовлене гострою нестачею бойовиків в підрозділах «ДНР» і викликає вкрай негативну реакцію з боку «правоохоронців ДНР» і членів їх сімей. «Деякі особи, вже на стадії працевлаштування в «органи МВС ДНР», відмовляються проходити там службу і забирають документи», - повідомляють в «Інформаційному спротиві».

Як повідомляв «Главком», з метою покриття некомплекту особового складу у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ здійснюється набір на військову службу за контрактом осіб з кримінальним минулим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: