«Ви ж не справжній Бабченко?»: в СБУ розказали, як Грицак викрив розіграш пранкерів

«Ви ж не справжній Бабченко?»: в СБУ розказали, як Грицак викрив розіграш пранкерів
Голова СБУ Василь Грицак

Гуськов повідомив, що пранкери оприлюднили не всю розмову з Грицаком

У СБУ підтвердили, що російські пранкери Вован і Лексус телефонували голові Служби безпеки України Василю Грицаку, і пранкер Вован представився журналістом Аркадієм Бабченком та попросив про допомогу, бо його нібито побили в київському пабі через те, що той «дивився матч Росія-Іспанія».

Про це BBC News Україна повідомив керівник апарату голови СБУ генерал Ігор Гуськов.

«Так, голові СБУ зателефонувала особа, що відрекомендувалася Аркадієм Бабченком. Голова, розуміючи, що дійсно може статися така ситуація, надав певні поради і вжив певні заходи», - розповів Гуськов.

При цьому він підкреслив, що пранкери оприлюднили не всю розмову з Грицаком, адже під час розмови голова СБУ викрив розіграш.

«Найцікавіше було в кінці, коли голова СБУ тричі назвав людину іншим ім'ям, яке не стосується Бабченка, і зазначив: а ви хто, ви ж не справжній Бабченко? Після цього особа просто відключилася», - повідомив Гуськов.

Керівник апарату голови СБУ припустив, що цей розіграш є спробою відповіді на пранк «спікера сайту Миротворець» Євгенія Вольнова, який нещодавно подзвонив до поліції російського Ростова й заявив, що на вулицях міста футбольні фанати скандують нецензурну кричалку про президента РФ Володимира Путіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: