Вибух у будинку під Києвом: рятувальники знайшли тіло загиблого

Вибух у будинку під Києвом: рятувальники знайшли тіло загиблого
Фото: ДСНС

Усього в результаті пожежі постраждали 8 осіб

Під Києвом у селі Білогородка сталася пожежа в багатоповерхівці, яка супроводжувалася вибухом. Під час розбирання завалів було виявлено тіло загиблого. Про це повідомила пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

«На місці пожежі виявлено загиблу людину. Орієнтовно – це чоловік», – наголошується в повідомленні.

Усього в результаті пожежі постраждали 8 осіб. Двох з них в лікарні, ще шестеро після обстеження медиками від госпіталізації відмовилися.

На місці пожежі працює 62 рятувальника. Вони евакуювали 40 мешканців багатоповерхівки. Вогонь охопив четвертий і п'ятий поверхи, а також частина даху. Загоряння ліквідували. Загрози опорних конструкцій будинку немає.

Нагадаємо, вибух і пожежа сталися в багатоповерхівці під Києвом в селі Білогородка вдень 21 червня. Людей евакуювали з палаючої будівлі. Спочатку повідомляло про шести постраждалих.

Нагадаємо, рівно рік тому, 21 червня, стався вибух у багатоповерхівці на Позняках у Києві. Тоді шматки металопластикових конструкцій та бетону розлетілися на відстань близько 100 метрів від будинку. Уламки бетону розбили скло у машинах, які були припарковані на автостоянці неподалік від будинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: