Вибухи під Вінницею: Порошенко скликає військовий кабінет

Вибухи під Вінницею: Порошенко скликає військовий кабінет
Вибухи на військових складах під Вінницею

Після повернення з Вінниці прем'єр-міністра, секретаря РНБО, міністра оборони, начальника Генштабу, голови СБУ, а також керівництва Нацполіції, Нацгвардії та Служби надзвичайних ситуацій відбудеться засідання військового кабінет

Президент України Петро Порошенко скликає військовий кабінет за участі прем'єр-міністра, секретаря РНБО, міністра оборони, начальника Генштабу, голови СБУ, а також керівництва Нацполіції, Нацгвардії та Служби надзвичайних ситуацій одразу після їх повернення з Вінниці. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Отримавши доповідь начальника Генштабу та голови СБУ, одразу доручив їм вилетіти на Вінниччину. Також протягом ночі отримував інформацію штабу з ліквідації аварії, від прем'єр-міністра та міністра оборони», - написав Порошенко.

Він відзначив «ефективні дії центральної та місцевої влади під час евакуації населення». Окремо він подякував всім волонтерам, які допомагають рятувати людей.

«Прийняв рішення скликати військовий кабінет за участі прем'єр-міністра, секретаря РНБО, міністра оборони, начальника Генштабу, голови СБУ, а також керівництва Нацполіції, Нацгвардії та Служби надзвичайних ситуацій одразу після їх повернення з Вінниці», - заявив Порошенко.

Нагадаємо, що в селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко виїхав у Вінницьку область, де горять склади зі зброєю.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман також прибув до Вінниці, для координації дій з ліквідації надзвичайної ситуації із загорянням на складах боєприпасів неподалік від міста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: