«Визнайте свої гріхи»: у Києві противник ЛГБТ хотів зірвати прес-конференцію щодо Маршу рівності

«Визнайте свої гріхи»: у Києві противник ЛГБТ хотів зірвати прес-конференцію щодо Маршу рівності

Сімейні цінності для вас не значать нічого - активіст

Сьогодні, 7 червня, у Києві, в Українському кризовому медіа-центрі проходив прес-брифінг на тему: «Оголошення програми КиївПрайд-2018, часу і маршруту Маршу рівності».

На заході були присутні організатори події та журналісти. Один з активістів, який виступає проти Маршу рівності, намагався зірвати проведення прес-конференції та перейти від формату «питання-відповідь» до дискусії з неконструктивною критикою. Чоловік наполягав на тому, що ЛГБТ-спільнота України маніпулює суспільною думкою.

«Ви кажете, що ви невидимі, що у вас нерівні права. Як це проявляється? На Марші за сім’ю представників ЛГБТ не було. Це означає, що сімейні цінності для вас не значать нічого. Давайте говорити правду. Ви йдете шляхом комуністів. Сьогодні гендерна ідеологія побудована на маніпуляціях. Моя сторінка у Fb вчора була заблокована, тому я виступив против Маршу рівності. Про яку свободу слова можете говорити ви, які порушують її. Ви нав’язуєте дітям потужну гендерну ідеологію. Ви є її провідні учасники», - зазначив активіст Олександр Кривенко.

«ЛГБТ спільнота не намагалась блокувати марш за сім’ю, перекривати його маршрути, не закликала місцеву владу та поліцію блокувати чи забороняти марш через суд. Тому надіємось ви не будете блокувати Марш рівності», - відповів йому голова PR-департаменту «Київ Прайд-2018» Тимур Левчук.

«Ви прагнете прийти в політику, ви зареєстрували свою партію, щоб ми не змогли висловлювати свою альтернативну позицію», - зазначив чоловік.

Коли його попросили дотримуватись формату прес-брифінгу та поважати колег, Кривенко зазначив, що зробить це лише в тому разі, якщо ЛГБТ-активісти публічно «визнають свій гріх».

Зазначимо, що у середу, 16 травня, у Запоріжжі під час акції «Веселковий флешмоб» на підтримку ЛГБТ-спільноти чоловік кинув петарду у натовп. Внаслідок вибуху поранено поліцейського.

Нагадаємо, цього року Марш рівності у Києві заплановано на 17 червня. 

Читайте також матеріал «Главкома» Організатор КиївПрайду Зорян Кісь: Гомофобія - це хвороба, яку без провокацій не вилікувати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: