Як руйнуються міфи. Медики окупованого Криму звернулися до прокуратури через жалюгідну зарплату

Як руйнуються міфи. Медики окупованого Криму звернулися до прокуратури через жалюгідну зарплату

Через гостру нестачу кадрів медикам доводиться працювати понад норму, але роблять вони це практично безплатно

Казки про те, що Росія добре платить державним службовцям, лікарям та освітянам окупованого Криму, вкотре руйнують самі кримчани. Як стало відомо, втомлені від украй низьких зарплат, медичні працівники Міської інфекційної лікарні Севастополя склали звернення до прокуратури міста щодо недотримання адміністрацією лікарні законодавства РФ у частині виплати заробітних плат, пише «Искра».

За словами джерела, що працює в медичному закладі, через гострий брак кадрів медпрацівникам доводиться працювати понад норму. Наприклад, минулого місяця, деяким співробітникам, які за трудовим договором оформлені на одну ставку, довелося в реальності відпрацьовувати півтори, а то й дві ставки. Керівництво лікарні обіцяло заплатити їм за роботу відповідно до Трудового кодексу.

Однак коли людям надали їхні розрахункові, з'ясувалося, що за кожне чергування в лікарні понад норму вони отримали всього по 300 рублів (трохи більше 100 грн). Обурений персонал одразу ж звернувся до начальства з питаннями, на що отримав відповідь: «Ми не виконуємо план, тому і грошей немає».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: