«Як у Беслані». Директор коледжу розповіла про теракт в окупованій Керчі

«Як у Беслані». Директор коледжу розповіла про теракт в окупованій Керчі
У керченському коледжі намагалися захопити заручників

Повно трупів. Справжній теракт. Діти загинули, співробітники загинули, - розповіла директорка коледжу

Директор зазначила, що з другого поверху в коледжі в Керчі відкривали всі кабінети і вбивали всіх, кого могли. Директор технікуму в Керчі Ольга Гребеннікова розповіла про теракт в закладі.

«Повно трупів. Справжній теракт. Увірвалися рівно через п'ять або десять хвилин після мого від'їзду. Підірвали хол, повилітали всі вікна, підірвали все», - передає її слова Kerch.net.

«Бігали з автоматами по другому поверху, відкривали кабінети і вбивали всіх, кого могли знайти. Тут всі наші... Справжній теракт... Як у Беслані. Діти загинули, співробітники загинули», - розповіла вона.

Національний антитерористичний комітет Росії повідомив, що причиною вибуху в коледжі Керчі стала детонація невстановленого вибухового пристрою.

Раніше була версія про вибух газу в будівлі. Також повідомлялося про стрілянину. Люди в соцмережах розповідають, що у будинку коледжу стався теракт і були помічені автоматники.

Нагадаємо, що в політехнічному коледжі в окупованій Керчі стався вибух.

РосЗМІ з посиланням на прес-службу кримського окупаційного «міністерства охорони здоров’я» повідомили, що десятеро людей загинули та 50 постраждали.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: