Японія запропонувала фінансову допомогу повіям, які постраждали через Covid-19

Японія запропонувала фінансову допомогу повіям, які постраждали через Covid-19
У Японії криза у секс-працівниць. Через коронавірус уряд країни запропонував повіям фінансову допомогу
Фото: Varlamov.ru

Головна проблема у тому, що діяльність секс-працівниць у Японії не легалізована

Японія запропонувала фінансову допомогу секс-працівникам, які так само як і інші громадяни країни постраждали від коронавірусу. Про це повідомляє CNN.

Щоб пом'якшити економічний удар, в країні виділили пакет стимулюючих заходів в 108 трильйонів японських ієн (приблизно $989 млрд). Секс-працівники теж мають право подати заявку на отримання допомоги, але для цього їм доведеться дотримуватися умов, які позначить уряд. Однак самі повії дивляться на це скептично.

«Уряд не позначив досить чітко, що про допомогу може попросити кожен. Тут дуже багато людей, які можуть померти від голоду без роботи», - підкреслила Міка, співрозмовниця CNN. За її словами, багатьом секс-працівницям вимоги для отримання фінансової допомоги здаються підозрілими, оскільки офіційно в Японії заборонена проституція. Міка додала, що умови для отримання підтримки теж незрозумілі: багато секс-працівниці не можуть довести втрату доходу, оскільки найчастіше вони отримують «сіру зарплату».

Через поширення коронавирусной інфекції та введення карантинних заходів японські повії позбавлені єдиного джерела доходу. Вони не можуть знайти іншу роботу, оскільки ніхто не наймає працівників в розпал економічної кризи, зазначає CNN.

За останніми даними, в країні зареєстровано понад 10,8 тисячі заражених коронавірусом; 238 осіб померли, 1069 пацієнтів вилікувалися.

Як повідомляв «Главком», карантин вдарив по секс-індустрії Франції: повії просять владу про допомогу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: