Зеленський розказав, що саме Україна отримала від Китаю (відеозвернення)

Зеленський розказав, що саме Україна отримала від Китаю (відеозвернення)
Володимира Зеленський вкотре закликав співвітчизників користуватися лише перевіреними джерелами інформації і не піддаватися паніці

Україна сьогодні отримала від Китаю 300 тис. експрес-тестів, Китай також надав ще 100 тис. ПЛР-тестів, зазначив президент

Сьогодні в рамках гуманітарної допомоги Україна отримала від Китаю понад 300 тис. експрес-тестів для виявлення коронавірусу. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

За словами глави держави, окрім цього в Україну додатково доставили ще 100 тис. ПЛР-тестів на коронавірус.

«До Києва прибув черговий вантаж із Китаю - це кілька десятків тисяч респіраторів, стільки ж костюмів захисту, 300 тисяч експрес-тестів, а також 40 тис. пар захисних окулярів. Крім цього, окремою доставкою до України вже прибули 100 тис. ПЛР-тестів», - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в аеропорт «Бориспіль» прибув літак з гуманітарною допомогою від Китаю для боротьби з коронавірусом. Про гуманітарну допомогу сторони домовилися під час телемосту.

Крім того, вчора літак з Китаю доправив в Україну ще 100 тис. ПЛР-тестів на коронавірус. Також в Україну доправили різні медичні засоби та обладнання для апаратів штучної вентиляції легень.

Ще один літак з тестами на коронавірус прибув 30 березня в Київ з Південної Кореї. З ініціативи Офісу президента в Україну доправили ще 100 тис. ПЛР-тестів на коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: