Жорсткий антисоціальний маніпулятор. Вчені склали портрет людини, яка відмовляється носити маску

Жорсткий антисоціальний маніпулятор. Вчені склали портрет людини, яка відмовляється носити маску
Багато людей відмовляються правильно носити маски, або взагалі не хочуть їх вдягати

Маски зазвичай відмовляються носити люди, у яких низький рівень емпатії та високий рівень черствості, грубості, маніпулятивної та ризикованої поведінки

Науковці із Бразилії провели дослідження та з’ясували, що відмова людини від носіння маски може бути пов’язана з тим, що ця людина доволі жорстка і наділена антисоціальними рисами.

Про це пише видання Independent.

Отже, дослідження, у якому брали участь понад 1 500 людей віком від 18 до 73 років, показали, що люди, у яких низький рівень емпатії та високий рівень черствості, грубості, маніпулятивної й ризикованої поведінки, з меншою ймовірністю носять маски та дотримуються інших обмежувальних заходів під час пандемії коронавірусу.

Більше того, такі риси можна зазвичай побачити у людей, у яких діагностують антисоціальний розлад особистості. З іншого боку люди з великим рівнем емпатії більш схильні дотримуватися правил карантину.

Науковці сподіваються, що їхня робота переконає чиновників більше роз’яснювати громадянам важливість носити маски.

Зазначається, що попри спалах протестів у світі через карантинні обмеження і вимоги носіння масок, їхня ефективність підтверджена численними дослідженнями.

Так, згідно з іншими 172 дослідженням, які були проведені у 16-х країнах, при носінні маски вірогідність підхопити коронавірус становить всього 3%.

Між іншим, напередодні ЗМІ показали, як кумедно глава МЗС Росії носить маску

Раніше лікар пояснила, як маска може захистити від важкого перебігу Covid-19.

Крім того психолог пояснив небажання людей носити маскиВін вважає, що люди просто не вірять у здатність масок захистити від коронавірусу.

Також лікар і експерт лабораторної діагностики оцінив необхідність носіння масок при мінусовій температурі.

Нагадаємо, американські вчені з Массачусетського технологічного інституту створили захисну маску, що вбиває віруси. Нова маска може вбити інфекцію, завдяки спеціальній мідній сітці, що нагрівається.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: