Журналісти дізналися, чим володіють найближчі соратники Лещенка

Журналісти дізналися, чим володіють найближчі соратники Лещенка
Фото obozrevatel.com

У Найєма немає ні житла, ні машини, зате у Заліщук аж дві квартири в столиці

Найближчий друг і соратник народного депутата Блоку Петра Порошенка Сергія Лещенка Мустафа Найєм, відповідно до декларації, не має ані квартири, ані машини, ані рахунку в банку. Про це пише газета «Вести» у випуску за 8 вересня.

Водночас у власності цивільної дружини Мустафи, Тетяни Даниленко, відповідно до Реєстру нерухомості, можуть бути аж дві квартири в Києві. «Принаймні, у дівчини з аналогічними даними є квартира на Троєщині, а також і в центрі, на вул. Лисенка», - пише видання. Також газета зазначає, що в минулому році Найєм зізнався, що знімає двокімнатну квартиру в центрі за 5 тис. грн, в якій не було навіть лампочок і посуду.

Нардеп Світлана Заліщук за 2015 рік задекларувала дві квартири 158,7 та 41,6 кв.м. «Причому в Реєстрі вказана лише одна: велика квартира на Софійській в центрі Києва», - пише газета. За словами самої Заліщук, обидві квартири були куплені до того, як вона стала депутатом: «Квартиру на Тургенівській купила в 2006 році. Квартиру на Софійській купили разом із моїм цивільним чоловіком у 2013 році. Його доходи вказані у моїй декларації».

Ще один анти корупціонер Віталій Шабунін нещодавно у Facebook повідомляв, що продає квартиру. Його дружині Олені належить шість соток землі у Бориспільському районі у садовому товаристві «Злагода». Як пояснив «Вістям» Шабунін, квартиру йому вдалося продати місяць тому. «Це була невелика двокімнатна квартира на Борщагівці, її продали за 34 тис. дол. Гроші порібні на покриття розстрочки з будівництва. Ми з дружиною почали будівництво на її ділянці. Це буде одноповерховий будинок з газобетону на 120 «квадратів». Мій дохід за місяць становить 2 тис. дол.., цими грошима я й буду платити за розстрочку. А гроші з продажу квартири покрили перший внесок», - розповів він.

Нагадаємо, правління партії «ДемАльянс» відсторонило нардепа Сергія Лещенка від роботи в керівних органах партії на час проведення перевірки НАБУ і НАЗК щодо купівлі ним елітної квартири за 7,5 млн грн.

Як повідомлялося, Лещенко вирішив скласти з себе повноваження члена правління «ДемАльянсу» і попросив НАБУ і НАЗК його перевірити.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: