Апеляційний суд відмовився відсторонити заступника Труханова

Апеляційний суд відмовився відсторонити заступника Труханова
Павло Вугельман

Павло Вугельман залишиться на посаді заступника мера Одеси

Апеляційний суд Києва не задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про відсторонення заступника мера Одеси Павла Вугельмана від посади.

Про це повідомляє прес-служба суду.

«20 березня 2018 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу прокурора у кримінальному провадженні щодо підозрюваного Вугельмана П.В., подану на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 1 березня 2018 року», - йдеться у повідомленні.

Тоді суд відмовив у задоволенні клопотання детектива НАБУ про відсторонення від посади підозрюваного Павла Вугельмана.

«За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 1 березня 2018 року залишено без змін, апеляційну скаргу прокурора – без задоволення», - резюмували у суді.

Нагадаємо, що 9 лютого Національне антикорупційне бюро України заочно повідомило про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову і чотирьом його заступникам

15 лютого мера Одеси звільнили з-під варти.

27 лютого Солом’янський районний суд Києва відмовився задовольнити клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про відсторонення від посади міського голови Одеси Геннадія Труханова. 

До слова, квартира, акції, гроші та шість соток Труханова опинилися під арештом.

Читайте також: Усі гріхи Труханова. За що НАБУ схопило одеського мера

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: