Будівельна інспекція в Одесі оштрафувала порушників на суму понад 389 тис. грн

Будівельна інспекція в Одесі оштрафувала порушників на суму понад 389 тис. грн

Перевірено 17 об'єктів будівництва та реконструкції. Виписано штрафи на суму 389 тисяч 827 гривень

Управлінням ДАБК Одеської міської ради за період з 2 по 11 січня 2019 року проведено 12 перевірок та 5 обстежень, в тому числі 2 комісійних, об'єктів будівництва та реконструкції. Ще за 16-ма адресами перевірки тривають, на двох об'єктах проводяться заходи щодо виявлення власників.

Про це інформує прес-служба Одеської міськради, повідомляє «Главком».

В результаті інспекційної роботи за вказаний період видано 44 направлення на перевірки, скасовані реєстрації декларацій, повідомлень про початок виконання будівельних робіт та готовності об'єктів до експлуатації за шістьма адресами.

За проведеними раніше перевірками накладено штрафи на ряд фізичних осіб на суму 222 тисячі 700 гривень, юридичних осіб - на суму 167 тисяч 127 гривень.

Штрафні санкції винесені за будівництво, реконструкцію без дозвільних документів індивідуальних житлових будинків, квартир, нежитлових приміщень; експлуатацію об'єктів, які не введені в експлуатацію; внесення недостовірних даних у повідомлення, декларації про початок виконання будівельних робіт та готовності об'єктів до експлуатації; невиконання приписів управління ДАБК Одеської міськради про усунення порушень; недопущення посадових осіб управління на об'єкт будівництва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: