Через аварію на Одещині «Укрзалізниця» повернула кошти 500 пасажирам

Через аварію на Одещині «Укрзалізниця» повернула кошти 500 пасажирам
Фото: Відділ комунікації поліції Одеської області

Залізничники о 7:16 відкрили рух поїздів по парній колії

Станом на 5:40 середи, 4 липня, скарг від пасажирів щодо неякісного обслуговування через аварію на залізниці на Одещині не надходило.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

«Пасажирам повернуті кошти за нездійснені з вини залізниці поїздки. Загальна кількість повернених проїзних документів – 489 квитків та ще 27 – через інтернет», - заявили у компанії.

Зазначається, що диктори на вокзалах оперативно повідомляли про зміни в руху поїздів та час запізнення поїздів, було відкрито додаткові квиткові каси.

В «Укрзалізниці» повідомили, що залізничники о 7:16 відкрили рух поїздів по парній колії.

«Упродовж усієї ночі залізничники усували наслідки сходу вантажного поїзда. Наразі тривають роботи з відновлення руху на непарній колії. На ділянці працює понад 200 залізничників, задіяні три відновлювальні поїзди та інша спеціальна техніка», - повідомили у компанії.

Зазначається, що о 5:42 з Одеси до Києва було відправлено швидкісний поїзд №764 Одеса – Київ без відхилення від графіку руху.  Він курсуватиме за маршрутом з усіма графіковими зупинками, а також додатковою вимушеною зупинкою на станції Крижопіль.

Нагадаємо, 3 липня о 14:18 на перегоні Іванівка – Веселий Кут в Одеській області сталося сходження 14 вантажних вагонів, унаслідок чого було порушено габарит на обох коліях перегону. Через інцидент рух близько 20 пасажирських поїздів було організовано альтернативними маршрутами, в об’їзд цієї ділянки.

У поліції Одеської області повідомили, що за попередніми даними, аварія на залізниці сталася через вину машиніста, який перевищив допустиму швидкість руху. В результаті вантажний потяг зійшов з колії - 12 вагонів лягли на бік та ще у 12-ти відірвало ходову частину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: