Через порушення пожежної безпеки закриють Будинок культури на Одещині

Через порушення пожежної безпеки закриють Будинок культури на Одещині

Рішення суду про закриття будівлі

Одеський окружний адміністративний суд ухвалив повністю призупинити діяльність Будинку культури села Знам'янка Іванівського району Одеської області.

Тим самим суд задовольнив позов обласного підрозділу державної служби з надзвичайних ситуацій, оскільки в закладі культури великі проблеми з протипожежною безпекою.

За словами співробітників районного сектора держслужби з надзвичайних справ, в червні поточного вони в плановому порядку перевірили стан справ в цьому Будинку культури, і винесли припис про усунення виявлених порушень.

Відзначимо, що влада Знам'янської ОТГ виконали певну роботу по їх усуненню. Однак при повторній перевірці в листопаді обласне управління служби визнало їх недостатніми, що і стало приводом судового позову щодо припинення роботи Будинку культури.

В судовому засіданні представники Знам'янської ОТГ заявили, що в бюджеті на 2019 рік будуть передбачені кошти на капітальний ремонт клубного закладу села Знам'янка, в ході якого будуть враховані вимоги пожежних.

«У Знам'янській ОТГ проблеми не тільки з Будинком культури центрального села. З владою Знам'янки ми погодили, що до червня наступного року вони усунуть протипожежні порушення в Будинку культури селища Радісний і, власне, в будівлі сільради», - повідомив начальник Іванівського районного сектора держслужби по надзвичайних справ Андрій Задояний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: