Чоловіка оштрафували за лайку в присутності 6-річної дитини

Чоловіка оштрафували за лайку в присутності 6-річної дитини

Сімейний скандал на очах шестирічної дитини став причиною сплати 42-річним чоловіком штрафу. Саме таке покарання призначив йому суд

До правоохоронців звернулася дружина правопорушника. Жінка розповіла, що нетверезий чоловік вигнав її з дому, а сам зачинився всередині з їхньою малолітньою дитиною.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції в Одеській області, повідомляє «Главком».

Правоохоронці негайно прибули на місце події. Було встановлено, що голова родини прийшов додому в стані алкогольного сп'яніння та влаштував скандал. У присутності своєї шестирічної дитини він висловлювався нецензурною лайкою, вдарив дружину та вигнав її на вулицю.

«Після спілкування з правоохоронцями, чоловік відчинив двері й віддав дитину матері», - розповідає начальник Ізмаїльського відділу поліції полковник поліції Роман Галкін.

Відносно правопорушника був складений протокол за ч.1 ст.173-2 (вчинення насильства в сім'ї, невиконання захисного припису або непроходження корекційної програми) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зібрані матеріали поліцейські передали до Ізмаїльського міжрайонного суду, який призначив правопорушнику покарання у вигляді штрафу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: