Депутат, який очолював земельну комісію, випав з балкону 13 поверху в Одесі

Депутат, який очолював земельну комісію, випав з балкону 13 поверху в Одесі
Тіло 49-річного чоловіка біля дверей шістнадцятиповерхового будинку в Одесі виявила місцева мешканка
Фото: Нацполіція

За попередніми даними поліції, чоловік вистрибнув із балкону. Колега загиблого у цьому сумнівається

У четвер, 30 квітня, в Одесі випав з балкону багатоповерхівки і розбився 49-річний чоловік.

Про це повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Одеській області.

«Тіло 49-річного чоловіка сьогодні близько 12-ї години біля дверей шістнадцятиповерхового будинку на вулиці Академіка Заболотного виявила місцева мешканка. За попередніми даними, чоловік вистрибнув із балкону загального користування, що знаходиться на 13-му поверсі багатоповерхівки»,  - заявили у поліції.

Наразі в Суворовському відділі поліції вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою «самогубство») Кримінального кодексу України.

Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка встановить остаточну причину його смерті. Обставини трагедії встановлюються. 

su

Натомість депутат Лиманської райради Сергій Колодяжний повідомив у своєму телеграм-каналі, що загиблий одесит - голова депутатської земельної комісії сільради.

«Сьогодні у Фонтанській сільській раді відбувся ряд подій. Одна з них трагічна. Перше. З ранку у Фонтанській сільській раді відбуваються масові обшуки. Друге. Після обіду з'явилася інформація, що один з депутатів, наклав на себе руки (вистрибнув з вікна 13 поверху). Ця інформація на даний момент підтверджується з багатьох джерел», - зазначив Колодяжний.

202_01

Згідно з інформацією, загиблий депутат - це голова земельної комісії сільради. Колодяжний додав, що депутату «могли «допомогти» піти в інший світ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: