«Гуморина - 2018». Як розважатимуть одеситів

«Гуморина - 2018». Як розважатимуть одеситів

Карнавальна хода, «Комедіада» і Вєрка Сердючка

Програма Гуморини в Одесі традиційно буде насичена різноманітними подіями. Про це розповіли організатори заходу.

В цьому році 1 квітня відбудеться безліч розважальних концертів, шоу та інших вистав.

Так, в полудень стартує карнавальна хода, учасники якої пройдуть від Соборної площі по вулиці Дерибасівській, до Пушкінської, а потім через Думську площу і Приморський бульвар попрямують на Катерининську площу.

О першій годині дня біля пам'ятника Дюку відбудеться караоке на майдані з Ігорем Кондратюком. О третій годині в Міському саду зберуться учасники косплей-шоу.

На головній сцені протягом дня виступатимуть учасники фестивалю мімів і клоунів «Комедіада», шоу «Ліга Сміху», співак Фелікс Шиндер і група «Авіатор», студія «Квартал 95», музиканти «Premier project», «Mountain Breeze» і Alekseev .

Хедлайнером «Гуморини - 2018» стане Вєрка Сердючка.

Крім того, в рамках святкування Гуморини пройде парад клоунів, марш супергероїв, а також відбудеться парад живих скульптур. 

Організатори оголосили набір веселих людей для участі в парадах і ходах. Для цього необхідно підготувати оригінальний виступ і записати відео вітання у себе на сторінці в соціальних мережах.

«До участі в святкуванні запрошуються вуличні театри і музиканти, пародисти і коміки, люди, охочі взяти участь в цікавому танцювальному флешмобі і просто волонтери та активісти, які хочуть допомогти організаторам зробити свято незабутнім для всіх жителів і гостей Одеси», - розповіли організатори.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: