Хто з українських губернаторів виконав свої обіцянки по ремонту доріг, - інфографіка

Хто з українських губернаторів виконав свої обіцянки по ремонту доріг, - інфографіка
Ремонт українських доріг
Фото: Главком

До трійки лідерів за кількістю виконаних обіцянок увійшли голови Одеської, Черкаської та Рівненської ОДА

Портал «Слово і діло» проаналізував виконання обіцянок губернаторів по ремонту доріг.

Журналісти звернули увагу на ситуацію в Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях, звідки в попередні роки надходило багато скарг про стан доріг.

«Голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко обіцяв відремонтувати дороги загального користування ще будучи кандидатом в народні депутати в 2012 році. У службі автомобільних доріг в Кіровоградській області повідомили, що протягом 2012-2014 років за рахунок обласного бюджету були передбачені кошти на поточний ремонт доріг загального користування в сумі 3 млн 205 тис. грн. Навіть якщо ці гроші були правильно освоєні, з тих пір про ремонт доріг в області нічого не чути», - йдеться в дослідженні.

У Миколаївській області, якщо вірити обіцянці голови ОДА Олексія Савченко, в 2018 році добудують трасу Т-15-08. Зараз роботи по регенерації та облаштування першого шару Т-15-08 повністю завершені.

У свою чергу, глава Одеської області Максим Степанов, як і обіцяв, травнем 2017 року разом з президентом Порошенко відкрив відремонтовану дорогу Т-16-28 Спаське-Вилкове. Дорога була побудована в рекордні терміни - за три місяці. Що стосується багатостраждальної траси Одеса-Рені, в 2017 році було побудовано 139 кілометрів цієї автодороги, а в 2018 році планується відремонтувати ще 94 кілометри.

Крім Степанова, до трійки лідерів за кількістю виконаних обіцянок увійшли голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко і голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Юрій Ткаченко в Черкаській області відремонтував дорогу в напрямку Холодного Яру і об'їзну дорогу біля Шполи. А черкаський губернатор Муляренко виконав свої обіцянки щодо Костопільської та Здолбунівської об'їзних доріг, які в 2017 році були приведені в порядок.

Великими планами щодо ремонту доріг ділився і голова Львівської ОДА Олег Синютка, однак, хоча він і зміг завершити три проекти, три інших були втілені в життя.

По одному «дорожньому» обіцянці виконали губернатор Полтавської, Харківської, Кіровоградської та Херсонської областей. А ось обіцянки Вінницького, Хмельницького, Запорізького і Миколаївського губернаторів знаходяться в процесі виконання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: