Ірина Білик придбала нерухомість в Південній Пальмірі

Ірина Білик придбала нерухомість в Південній Пальмірі

Популярна українська артистка давно мріяла про житло на березі моря

Українська діва Ірина Білик багато років мріяла про затишне гніздечко з видом на море і тепер її мрія збулася.

У співачки, яка нещодавно закликала громадськість підтримати представників ЛГБТ-спільноти в новому відвертому кліпі на пісню «Не ховай очей», з'явилося власне житло в Одесі. Правда, в якому саме районі міста артистка не уточнила.

Ірина Білик запевняє, що не дивлячись на покупку нерухомості на березі Чорного моря, зі столиці вона їхати не збирається. Але найближчим часом все-таки з'явиться в Південній Пальмірі. На 4 серпня у співачки запланований концерт у Літньому театрі «Морвокзал». Співачка представить одеситами своє сольні шоу «Без Грима. Найкраще. Про кохання».

До речі, в одному зі своїх інтерв'ю співачка якось зізналася, що свій будинок в Києві їй допоміг придбати Андрій Данилко: «Я дуже хотіла купити будинок, але мені не вистачало грошей на нього. І Андрюша дав мені безвідсотковий кредит. Це був крок справжнього чоловіка ».

Нагадаємо, що минулого літа патріотично налаштовані активісти спробували зірвати концерт Ірини Білик в Одесі. На думку активістів, Білик занадто часто виступала в Росії після анексії Криму і початку військових дій на території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: