Компанія «Київхліб» заявляє про підпал своїх авто в Одесі

Компанія «Київхліб» заявляє про підпал своїх авто в Одесі

Підприємству завдано збитків майже на 2 млн гривень

Найбільший столичний виробник хліба і хлібобулочних виробів компанія «Київхліб» заявляє про підпал в Одесі протягом останніх тижнів двох брендованих автомобілів «Мерседес спринтер».

Вогнем повністю знищено авто, а підприємству завдано збитків майже на 2 млн гривень. За фактом підпалу порушено кримінальну справу.

У Київхлібі підпал автомобілів пов'язують із недобросовісною конкуренцією на ринку хлібобулочних виробів Одеси.

«Для нас є неприпустимою така ситуація. Наша компанія підтримує лише цивілізовані методи економічної конкуренції. Ми завжди відкриті до співпраці» - повідомили у прес-службі компанії.

Підпал авто, що особливо цинічно, відбувся на фоні запровадження загальнодержавного карантину щодо поширення коронавірусу COVID-19. Адже лише за перші дні карантину попит на хліб та хлібобулочні вироби зріс на третину. 

«Сьогодні вкрай важливо забезпечити населення продуктами першої необхідності. І не допустити панічних настроїв», - повідомили у «Київхлібі».

У компанії наголосили, що готові долучитися до роботи в Обласному антикризовому оперативному штабі із боротьби з коронавірусом та взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення населення Одеси хлібом та хлібобулочними виробами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: