Конфлікт в Одеському медуніверситеті: МОЗ вирішило проблему

Конфлікт в Одеському медуніверситеті: МОЗ вирішило проблему
Деталі реорганізації медуніверситету оприлюднять пізніше, - пообіцяла Уляна Супрун

На базі медуніверситету створять новий навчальний заклад

Міністерство охорони здоров’я вирішило створити новий вищий навчальний заклад на базі Одеського національного медуніверситету, про рейдерське захоплення якого відомство заявляло 10 грудня. Про це йдеться у повідомленні МОЗ у Twitter.

«В Україні буде створено новий Національний одеський медичний університет на базі Одеського національного медуніверситету та Кримського державного медуніверситету ім. С.І.Георгієвського», - зазначили у міністерстві.

Там пообіцяли, що організаційні питання не вплинуть на поточний навчальний процес, а деталі реорганізації оприлюднять згодом.

«У Національному одеському медичному університеті не залишиться місця для ректорів хабарників і корупції, крадіжок мільйонів гривень платників податків, рейдерських захоплень і тітушок», - прокоментувала такі дії МОЗ в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Нагадаємо, 10 грудня у МОЗ заявили, що невідомі особи силою захопили будівлю Одеського національного медуніверситету та не пускають працівників на робочі місця.

Згодом у поліції запевнили, що це не відповідає дійсності.

Пізніше міністерство наголосило, що представники Нацполіції в Одеській області у відповідь на офіційну заяву МОЗ України про захоплення адміністрації ОНМедУ надали неправдиві коментарі, що можуть свідчити або про некомпетентність співробітників Нацполіції, або про їхню заангажованість.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: