Малозабезпечені одесити отримають продуктові набори

Малозабезпечені одесити отримають продуктові набори

Місцева влада розробляє механізм забезпечення літніх і малозабезпечених містян продуктовими наборами в період карантину

Мер Одеси провів нараду в мерії з питання надання підтримки одеситам з соціально незахищених верств населення, а також людям старшого покоління, вимушеним через карантинні заходи обмежити своє пересування по місту.

Одеський міський голова дав доручення керівнику департаменту праці та соціальної політики у взаємодії з районними адміністраціями міста актуалізувати наявну базу даних про одеситів, які сьогодні потребують допомоги міста.

Оскільки муніципальні навчальні заклади наразі знаходяться на карантині, продукти харчування з тривалим терміном зберігання, закуплені і не використані на сьогодні, планується передати департаменту праці та соціальної політики міської ради.

Мер Одеси доручив відповідним службам і райадміністраціям розглянути питання їх перерозподілу для формування продуктових наборів, які будуть передані одеситам соціально незахищених категорій, передусім багатодітним сім'ям.

Заступник міського голови Олесь Янчук зазначив, що підприємці та волонтери також надають допомогу місту.

Наразі проводиться закупівля продуктів харчування з тривалим терміном зберігання і формування продуктових наборів.

Також на нараді відбулося обговорення переліку для набору продуктів і механізму їх доставки одеситам безконтактним способом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: