Малозабезпеченим одеситам надали допомогу на оплату комуналки

Малозабезпеченим одеситам надали допомогу на оплату комуналки

Ще 88 малозабезпеченим сім'ям Одеси за рішенням спеціальної комісії призначена адресна муніципальна підтримка на оплату житлово-комунальних послуг

28 лютого 2019 року відбулося 3-тє засідання комісії з визначення осіб, які потребують адресної муніципальної допомоги, перебувають у складних життєвих обставинах і не мають змоги своєчасно та в повному обсязі оплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги. На засіданні були розглянуті 88 звернень громадян Одеси.

Комісією було прийнято рішення призначити адресну муніципальну допомогу на погашення заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги 75 громадянам Одеси на загальну суму 387 600.
Трьом громадянам надано рекомендації для призначення адресної муніципальної допомоги на погашення заборгованості.

Адресна муніципальна підтримка на погашення заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги громадянам міста Одеси надається в рамках Міської цільової програми на 2018-2020 роки.

Комісія з визначення осіб, які потребують адресної муніципальної допомоги, перебувають у складних життєвих обставинах і не мають змоги своєчасно та в повному обсязі оплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги, здійснює свою діяльність відповідно до Положення, затвердженого рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради №512 от 14.07.2011 р.   (із змінами згідно з рішенням №63 від 24.03.2015 р.)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: