Місцева влада оштрафувала 34 одеських підприємств за неприбраний сніг

Місцева влада оштрафувала 34 одеських підприємств за неприбраний сніг

Інспектори перевірили вулиці міста

Департамент муніципальної безпеки перевірив своєчасність прибирання снігу на 503 об'єктах в чотирьох районах Одеси за тиждень. Про це повідомляє департамент інформації Одеської міськради.

Згідно з правилами благоустрою території міста Одеси, установи та організації зобов'язані здійснювати прибирання від снігу та криги з прилеглої території.

З 27 лютого по 3 березня 2018 року в Приморському районі перевірено 133 суб'єкта, в Суворовському районі - 144 суб'єкта. Також проведена перевірка на 121 об'єкті в Малиновському і 105 - в Київському районі.

Складено 34 адміністративних протоколи за ст. 152 (Порушення правил благоустрою територій населених пунктів) КУпАП. Подібні порушення тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн).

Робота проводилася насамперед з соціально-значущими об'єктами: лікарнями, аптеками, торговими центрами, різними установами і ОСББ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: