На Одещині блокували канал постачання психотропів із Європи

На Одещині блокували канал постачання психотропів із Європи
На Одещині СБУ ліквідувала контрабанду наркотиків
Фото: СБУ

Правоохоронці затримали наркоторгівця в одному з поштових відділень Одеси під час отримання чергової «посилки»

В Одеській області Служба безпеки України спільно з прокуратурою блокували міжнародний канал постачання з однієї з європейських країн в Україну психотропних речовин.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Як встановили оперативник спецслужби, мешканець Одеси налагодив збут на території області особливо небезпечної психотропної речовини - екстазі.

«Товар» ділок отримував з-за кордону через один із міжнародних поштових сервісів та реалізовував місцевим наркозалежним особам», - повідомили в СБУ.

Правоохоронці затримали наркоторгівця в одному з поштових відділень Одеси під час отримання чергової «посилки», в якій виявилось 50 грамів психотропів. За цінами «чорного ринку» їх вартість оцінено у майже 2,5 тис. доларів.

«У межах відкритого кримінального провадження ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення інших осіб можливо причетних до протиправної діяльності», - резюмували в СБУ.

Нагадаємо, у Дніпрі поліцейські затримали двох чоловіків та жінку, які займались виготовленням та збутом наркотичних речовин. Відшукати зловмисників допомогла службова собака Ніка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: