На Одещині чоловік постане перед судом за хабар прикордонникові

На Одещині чоловік постане перед судом за хабар прикордонникові

Неправомірну вигоду посадовцеві чоловік пропонував за те, щоб той пропустив в Україну іноземця. Працівники поліції, прокуратури та прикордонної служби затримали правопорушника одразу після передачі грошей

Повідомлення про неправомірні дії чоловіка надійшло до Окнянського відділення  поліції з прикордонного пункту пропуску «Платонове». Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

Як встановили правоохоронці, чоловік запропонував прикордонникові гроші за те, щоб той безперешкодно пропустив в Україну громадянина сусідньої держави, який не виконав передбачені законом умови вїзду іноземців на територію нашої країни.

У ході досудового слідства 31-річному правопорушникові було повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Зараз обвинувальний акт і матеріали кримінального провадження направлені в суд. Винуватцю загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі строком від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: