На Одещині під час проведення експертизи було виявлено автомобіль з підробленим номером кузова

На Одещині під час проведення експертизи було виявлено автомобіль з підробленим номером кузова

Експертиза іномарки, проведена у територіальному сервісному центрі МВС міста Ізмаїла, завершилася прикрою несподіванкою для її нового власника - ідентифікаційний номер кузова транспортного засобу виявився підробленим

До сервісного центру № 5144, що в місті Ізмаїлі, звернувся 37-річний мешканець Київської області для перереєстрації автомобіля «JEEP CHEROKEE», який він придбав за дорученням. Коли чоловік купував автомобіль, візуально у нього нічого не викликало сумніву, проте згодом з’ясувалося, що з іномаркою не все гаразд - експерт помітив механічне втручання в цифри, які ідентифікують кузов автомобіля.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції в Одеській області, повідомляє «Главком».

На місце події співробітники сервісного центру викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка задокументувала дану подію та помістила автомобіль на арешт-майданчик

Виявленню подібних фактів сприяє впровадження при реєстраційних операціях обов’язкового експертного дослідження транспортного засобу.

Даний факт позбавив чоловіка можливості користуватись автомобілем.

РСЦ МВС Одещини вкотре просить громадян бути обачними при купівлі транспортного засобу. У разі виникнення будь-яких сумнівів, рекомендуємо звертатись до працівників територіальних сервісних центрів та фахівців експертної служби.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: