На Одещині поліцейські працюватимуть в посиленому режимі

На Одещині поліцейські працюватимуть в посиленому режимі

Керівник поліції Одескьої області розказав про роботу 9 травня

9 травня правопорядок в Одесі поліцейські забезпечуватимуть у посиленому режимі. Про це начальник ГУНП в Одеській області сказав сьогодні під час брифінгу в обласній державній адміністрації.

Загалом публічну безпеку і порядок 8 та 9 травня забезпечуватимуть близько тисячі правоохоронців з числа працівників поліції та нацгвардійців. Основні сили будуть сконцентровані у найбільш значущих для одеситів місцях – на Алеї слави та площі 10 квітня. Поліцейські вестимуть роз’яснювальну роботу з громадянами та слідкуватимуть за дотриманням вимог законодавства і правил карантину.

Керівник ГУНП звернув увагу на недопущення фактів публічної демонстрації георгіївських стрічок, прапорів та іншої забороненої символіки, а також дій, що можуть дестабілізувати обстановку в регіоні. «Будь-яке правопорушення буде нами негайно припинятися, а відносно порушників – вживатимуться заходи відповідно до законодавства», - наголосив він.

Нагадав очільник поліції регіону і про необхідність дотримання встановлених Урядом карантинних обмежень та заборон, контролювати які будуть правоохоронці.

«Ми розуміємо, що за дні карантину всі втомилися від впроваджених обмежень і прагнуть повернутися до звичного життя. Але не варто забувати, що вірогідність нових спалахів коронавірусної інфекції залишається високою. Тому прошу кожного відповідально поставитися до заходів безпеки та дотримуватися діючих карантинних вимог», - сказав Олег Бех.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: