На Одещині поліція розігнала зустріч «злодіїв у законі»

На Одещині поліція розігнала зустріч «злодіїв у законі»
Одеські поліцейські розігнали злодійську сходку
Фото: Думська

Сходка була присвячена розподілу сфер впливу в південно-західних районах Одеської області

В Ізмаїлі Одеської області поліція розігнала зустріч представників «злодіїв у законі». Сходка проходила в ресторані Пармезан і була присвячена розподілу сфер впливу в південно-західних районах Одеської області.

Про це повідомляє «Думська».

Як повідомили виданню джерела в прокуратурі, сходка проходила в ресторані Пармезан і була присвячена розподілу сфер впливу в південно-західних районах Одеської області - Ізмаїльському, Кілійському і Ренійському.

Зазначено, що основним спікером на зустрічі був Коба, представник «злодія в законі» Міндії на прізвисько Кульгавий.

«Злодій Міндія Кульгавий намагається відсунути злодія Антика від контролю над півднем Одеської області. Але насправді в цих районах на кримінальну ситуацію, особливо у сфері виробництва і продажу марихуани, впливає авторитет Олега Попеску на прізвисько Олег Ренійський. Кульгавий через своїх представників веде переговори з Олегом Ренійським про співпрацю в цих районах», - пояснив співрозмовник місцевого видання.

За його інформацією, домовитися члени кримінальних угруповань не встигли: співробітники карного розшуку нагрянули в заклад і затримали учасників зустрічі. Троє з них виявилися громадянами інших держав. Вирішується питання про їхню депортацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: