На Одещині поліція затримала чоловіка, який намагався вкрасти мопед

На Одещині поліція затримала чоловіка, який намагався вкрасти мопед
Поліцейські нагадують власникам мотоциклів, мопедів та велосипедів не залишати їх на вулицях без нагляду
Фото з відкритих джерел

Зловмиснику загрожує до п'яти років в'язниці

В Одеській області поліція затримала чоловіка, що хотів вкрасти мопед місцевого одесита. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області. 

Так, прогулюючись вулицею у Малиновському районі, правопорушник звернув увагу на двоколісник, який власник залишив на пів години без нагляду, з ключами у «бардачку». Завівши викрадений транспорт, чоловік поїхав на стихійний ринок, де продав за шість тисяч гривень.

58-річний потерпілий звернувся у поліцію, зазначивши, що невідомий своїми діями завдав йому матеріальної шкоди на 11 тисяч гривень. Зібравши оперативну інформацію, поліцейські того ж дня встановили зловмисника.

«На теперішній час фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України, – розповів начальник відділу кримінальної поліції відділу поліції №1 ОРУП № 1 Олександр Давиденко. – За незаконне заволодіння транспортним засобом йому загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років».

Поліцейські нагадують власникам мотоциклів, мопедів та велосипедів не залишати їх на вулицях без нагляду та у разі потреби користуватися стоянками з охороною.

Нагадаємо, що на Сумщині зловмисники вкрали з трубопроводу нафти на 20 млн гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: