На Одещині затримали банду «важко хворих» іноземців, які викрадали людей

На Одещині затримали банду «важко хворих» іноземців, які викрадали людей

До складу банди входили вихідці з Кавказького регіону

На Одещині правоохоронці затримали членів організованої озброєної банди викрадачів, створеної за етнічною ознакою.

Як написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник глави Нацполіціі В’ячеслав Аброськін, до складу банди входили вихідці з Кавказького регіону. 

Члени цієї озброєної банди спеціалізувалися на викраданні та незаконному позбавленні волі громадян з метою вимагання за їх звільнення викупу в особливо великих розмірах.

Зокрема, встановлений факт викрадення у листопаді 2017 року жителя Одеси за звільнення, якого злочинці вимагали у його рідних 200 тис. доларів.

На теперішній час в результаті вжитих заходів працівниками Департаменту карного розшуку під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області встановлено та затримано п’ять безпосередніх виконавців злочину, чотирьом судом обрана міра запобіжного заходу арешт, а деякі терміново виявилися «тяжко хворими».

Відповідно до ухвал суду було проведено більше тридцяти обшуків за місцями реєстрації та фактичного проживання підозрюваних, транспортних засобів вищевказаних осіб, а також місць утримання злочинцями потерпілих.

Виявлено та вилучено речові доками по справі, транспортні засоби та безліч різної зброї: кулемет, автомат, пістолети, гранати та ін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: