На під‘їздах до Одеси утворився затор на 30 кілометрів

На під‘їздах до Одеси утворився затор на 30 кілометрів
Українці масово вирушили до Чорного моря на вихідні
Фото: Irina Lishchynska/Фейсбук

За десять кілометрів до Хаджибейського лиману на трасі Київ-Одеса вже все стоїть

Попереду українці мають подовжені вихідні – аж до вівторка. Отже, поки більшість напрямків для турів вихідного дня Європою залишаються зачиненими через карантин, наші громадяни вирішили ще з п’ятниці відправитися у бік Одеси до Чорного моря. Вже опівдні сьогодні на трасі Київ-Одеса утворилася масштабна пробка. Так, як пишуть очевидці у соцмережах, на під‘їздах до Одеси утворився корок на 30 кілометрів.

106180598_293427912066303_5158256583435567510_n

А за десять кілометрів до Хаджибейського лиману на трасі Київ-Одеса вже все стоїть.

«Траса Київ - Одеса зараз. Потрібно на вихідні поїхати до моря - подумала вся країна», - пишуть люди.

«А на заправках теж швидше за все черги. Одна суцільна пробка», «Дякую за інфо. Трохи сам не поїхав», «До вечора пробка розтягнеться до Києва», - коментують дописувачі.

Зазначимо, що за минулу добу в Одеській області зафіксували 64 нових випадки зараження коронавірусом. Відзначимо, що в порівнянні зминулим днем в регіоні помітний спад. Тоді був поставлений антирекорд з 95 підтвердженими діагнозами. Загалом же, в Україні ситуація погіршується - станом на ранок 26 червня виявили 1 тис 109 нових заражених «ковідом».

З початку пандемії коронавірусів в Одеській області заразилося вже 1 тис 529 осіб. Від ускладнень коронавірусу в регіоні померла 21 людина.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: