НАБУ затримало колишнього першого заступника Головіна

НАБУ затримало колишнього першого заступника Головіна
Колишнього першого заступника начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Костянтина Гейка затримали 30 липня
Фото: НАБУ

Експосадовця разом із колишнім начальником ГУ Нацполіції в Одеській області підозрюють у заволодінні великою партією тютюнових виробів, раніше вилучених із незаконного обігу

Детективи НАБУ 30 липня затримали колишнього першого заступника начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Костянтина Гейка, який переховувався від слідства.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

«Експосадовця разом із колишнім начальником ГУ Нацполіції в Одеській області підозрюють у заволодінні великою партією тютюнових виробів, раніше вилучених із незаконного обігу», - заявили в НАБУ.

Зазначається, що 25 липня цим двом особам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Нагадаємо, Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід для колишнього начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як відомо, 25 липня в НАБУ заявили, що викрили чотирьох осіб, причетних до незаконного заволодіння великою партією тютюнових виробів, раніше вилучених із незаконного обігу. Йдеться про колишнього начальника ГУ Нацполіції в Одеській області (з вересня 2016 по квітень 2019 рр.), колишнього першого заступника начальника ГУ Нацполіції в Одеській області та двох керівників приватних компаній.

Всім їм повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»).

Двох осіб, в тому числі ексочільника ГУ НП в Одеській області, було затримано в порядку ст. 208 КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: