Не дочекався з'єднання з оператором: скривджений житель Одеської області «замінував» офіс «Київстару»

Не дочекався з'єднання з оператором: скривджений житель Одеської області «замінував» офіс «Київстару»

У такий спосіб чоловік хотів «покарати» співробітників «Київстару»

Житель Одеської області не дочекався з'єднання з оператором «Київстару» і вирішив помститися співробітникам компанії - заявив в поліцію про мінування їхнього офісу в столиці. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Одеській області.ї

Після отримання інформації про вибухівку, яка нібито в офісі компанії в Києві, правоохоронці прибули на місце виклику. Однак під час перевірки будівлі і прилеглої території жодних вибухонебезпечних предметів вони не знайшли.

У ході слідчо-оперативних дій правоохоронці встановили особу «мінера» - ним виявився раніше судимий 43-річний житель Балтського району. Чоловік зізнався, що заявив в поліцію про вибухівку, щоб «покарати» співробітників «Київстару». Він повідомив, що перед цим намагався додзвонитися оператору мобільного зв'язку, але з'єднання так і не дочекався.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 6 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: