Негода на Одещині: закриті навчальні заклади та розгорнуті пункти обігріву

Негода на Одещині: закриті навчальні заклади та розгорнуті пункти обігріву
Оперативний штаб Одеської обласної державної адміністрації

Практично у всіх населених пунктах Одеської області світло є

В ході засідання оперативного штабу Одеської обласної державної адміністрації з питань негоди озвучили оперативну інформацію щодо ситуації з бурхливою стихією.

Так, через погіршення погодних умов заняття припинені в 460 навчальних закладах з 12 районів області. Освітні установи не відвідують понад 178 000 учнів.

«Ми залишаємо ситуацію в такому ж стані, а подальші рішення будемо приймати, виходячи з того, якими будуть погодні умови», - зазначив Максим Степанов.

В ході засідання також повідомили, що по області розгорнули 222 пункти обігріву. Упродовж минулої доби до них звернулися 238 осіб, троє з них - з ознаками переохолодження.

При цьому всі населені пункти підключені до електропостачання, крім села Лиманське Татарбунарського району. За останньою інформацією, тут з ладу вийшов трансформатор, і без світла залишилися 84 користувача.

«Вирішуємо проблему із заміною трансформатора. Поки бригади «обленерго» не можуть дістатися до нього через снігові замети. Але техніка вже працює, і прокладає шлях», - повідомив Степанов.

Очільник Одеської області Максим СтепановОчільник Одеської області Максим Степанов

За інформацією штабу, на розчищення доріг сьогодні виходили 120 одиниць техніки. У разі необхідності обладміністрація готова залучити до роботи ще 200 машин.

До слова, за прогнозами синоптиків, завтра в області очікуються пориви вітру до 27 метрів в секунду з сильним снігом і хуртовиною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: